KTE - Phoenix Mecano - Félidő - Igazolások

Berrick 2013.08.02. 10:15

kecskemet.jpg

Bár bőségesen adódik anyagi keretünk a téli hónapokra, az eddigiekhez hasonlóan - és így van ez már évek óta - igazolni nem olyan egyszerű, mint azt elsőre hinnénk.

Természetesen mindig van olyan játékos akinek a megszerzése bizonyos szempontból fontos a csapatnak és érdemes esetleg komolyabb pénzt is áldozni ezekre a focistákra, most két ily fiatalt találtam.

Most sem volt egy másként még akkor sem ha bizonyos posztokon most nagyobb lett az elméleti versenyheztet, bár a sérülési százalékunkat ismerve nem is lesz olyan nehéz rendszeres lehetőséghez jutni. Szokol tehát nagy segítség lehet , jó játékosnak tartom és így Póti bemehet középre, ha úgy hozza a sors.

katt a nagyobb képért.

Nagy érkezésével pedig a taktikánkat is tudjuk módosítani egy kicsit, még akkor is, ha a jelenlegi is jól működik. A vezetőség támadóbb focit szeretne, akkor tehát megpróbálunk úgy igazodni az elvárásokhoz, hogy az eredményesség megmaradjon.

katt a nagyobb képért.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr75439045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása