Facebook oldaldoboz

Látogatók

Charlton - első meccsek

Berrick 2014.11.13. 09:55

th valley.jpg

Nagyon nagy izgalommal vártam a bajnokság kezdetét, hiszen új idény új csapat... Gyorsan öt meccs már el is ment belőle és a várakozásoknak megfelelően kezdtük az idényt.

champ.jpg

A baj csak annyi, hogy az újságírók és az én elvárásaim messze különböznek egymástól. Az öt meccsből mindössze egyet sikerült megnyernünk a többit döntetlenre mentettük. 15 pont helyett 7-t sikerült gyűjtenünk 5 forduló alatt.

tabella.jpg

 Jelenleg tehát a 14. helyen várakozunk és ez bosszantó, még akkor is ha nem volt könnyű a sorsolásunk. A kapus poszt és a védelem botrányos teljesítményt nyújt - ne tévesszen meg senkit a statisztikai átlag - rendszerint futkározunk az eredmény után.

stat.jpg

Egyszerűen nem találom a megfelelő taktikát és annak is örülnék már, ha legalább 3 mérkőzés erejéig, mindenki egészséges lenne. Elől még úgy ahogy rendben vagyunk, de a védekező harmaddal gyorsan csinálnom kell valamit. Minden esetre sok dolgot megtapasztaltam eddig, így van mire építkezni a következő időszakban. 

 


Címkék: fm15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr26885705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása