League 1 : Igazolgatás II.rész

Berrick 2012.01.13. 07:52

A középpályán is voltak távozók: Pazos, Bonevacia, Jeffrey tagjai volt az első keretnek, de a két kölcsönben visszatérő játékos Damien Johnson és Patterson sem maradt a csapat tagja. Szerencsére a középpályán volt a legtöbb játékosom az előző idényben, így ezekre a posztokra nyugodtabban tudtam válogatni.

Ortizt már az előző szezonban kinéztem magamnak és meg is állapodtunk, de csak az idény végén járt le hivatalosan a szerződése, most tudott csatlakozni hozzánk.   

katt a nagyobb képért.

Igazi labdaszerző középpályás, igazi párja lehet Pátkainak, kiegészítve a csapat játékát több mélységből érkező indítással. 

Válogatásom fő célpontjai idén is a fiatalok voltak, ezért első körben az országok U19 és U23 -as csapatait néztem át. Többeket hívtam próbajátékra, aki eljött azokból tudtam válogatni. Casu az elsők között volt, akivel sikeres próbajáték után szerződést kötöttem.

katt a nagyobb képért.

Az olasz játékos érkezése, és tulajdonságai, újabb taktikai megoldásokat rejthet magában. Mivel a távozókat nem minden esetben tudtam ugyanolyan típusú játékosokkal helyettesíteni, így egy esetleges új felállás, nem biztos, hogy elvetendő ötlet.

A másik fiatal válogatott játékos, igazán jó fogásnak ígérkezik. Olsen, játékstílusát tekintve Nicorec utódjának is mondható, bár ezen a poszton jelentős versenyhelyzet alakult ki, erre a posztra 4 játékos is esélyes.

katt a nagyobb képért.

18 éves, remek képességekkel rendelkezik és nagy fejlődés előtt áll még, remek 1. osztályú labdarúgó válhat belőle. 

Az hogy ezek a fiatalok mennyire terhelhetőek, mennyire bírják majd a bajnokság és a kupasorozatok idegi nyomását egy viszonylag nagy rizikófaktornak mondható. Mindenesetre, remélem nem válogattam rosszul abban a szűk keresztmetszetben, amire a klubnak lehetősége volt.


Címkék: plymouth footballmanager2012

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr223515770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dominikman 2012.01.14. 20:54:58

Hello! Ha vkinek megvan a Magyar Megye 1-2-3,akkor belinkelné hogy honnan lehet leszedni? KÖSZ(Ha nincs 2-3 akkor a Megye 1 is elég)

Berrick 2012.01.15. 11:15:15

@dominikman: Szia , jó helyen tetted fel a kérdésedet az FM hungary oldalon, ha valaki ők tudnak esetleg segíteni.
süti beállítások módosítása