Kérdés az Olvasókhoz

Berrick 2011.10.21. 11:21

Kedves Olvasók!

Minden bizonnyal vagytok már egy páran, akiknek a kezében van az új kiadás. Nekem sajnos ez még egyéb technikai körülmények miatt még nem telepíthető.

Így hát olyan kérdésem lenne hozzátok, kell e a játékoz folyamatos net kapcsolat, vagy csak egy alkalommal kell regisztrálni? 

Miért fontos ez ? Mert jelenleg olyan helyen lakom, ahol csak telenor net kapcsolat van az pedig nem alkalmas semmire sem, így nem tudom a telepítés után mi fogad majd.

Kommentben várom a válaszokat , köszönöm .


Címkék: footballmanager2012

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr743319573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komedias81 2012.02.28. 12:32:34

Tisztelt olvasok.

Szeretnek nemi segitseget kerni,mivel lassacskan elkezdenek bennem az indulatok feszengeni:-)
Mar 3 napja szorakozom a football manager 2012 ujra feltelepitese kapcsan.Szerintem egy szokasos jatek all fent ujra telepitettem a gepem es telepitenem ujra a football manager 2012-ot es Duplicate Product Code-ot irja ki probalom ertelmezni,hogy mit tegyek csak mivel nem emlekszem arra,hogy az elozo kodot,hova es mikent potyogtem be igy az ajanlott steam gondolatok kapcsan nem tudom elovakarni azt a fiokot ahova mentettem a kodot mar ha mentettem,mivel akkor csak OFFLINE-on jatszottam es nem volt ilyen bonyolult mint most.
kerdesem ,hogy tudnam folytatni a telepitest?honnan kapok vagy kerjek uj kodok?hogyan vakarjam elo az uj kodot?
elore is koszonom a segitseget.
akinek barmi otlete akad legyszives hivja ezt a szamot:00447999037218 v.tiborandmarianna@freemail.hu

elore is koszonom

Berrick 2012.02.28. 14:15:05

@komedias81: Szia
a szám angol viszonylag drága lenne a telefonálás. :-)

Viszont két dolgot tudnék ajánlani.
egyik a CC cleaner használata amennyiben megvan a kódod. Ezzel törlöd a játékot majd a registry részt is ( ide menti a kódokat) majd visszatelepíted.

A másik a játék forgalmazó help desk vonalát illete email címét ott biztosan tudnak segíteni neked.
süti beállítások módosítása