LFP : Téli átigazolás

Berrick 2011.08.16. 07:53

Bár jelentősnek mondható, 1M font állt a rendelkezésemre, nem igazoltam túl magam, a januári szezonban. Egyrészről nem sikerült kifognom olyan játékost, akire komolyan azt mondanám, hogy minden pénzt megér, másrészt, aki tetszett volna, azzal nem sikerült megegyezni. Nagyobbrészt természetesen, a játékos ügynökök okozzák ezt a sikertelenséget.

Azért voltak érkezők is :

Ugye ott van a jobb oldali középpályás poszt, amire új embert szerettem volna, ám hosszas keresgélés után, mégis csak a szabadon igazolható Hadzic mellett döntöttem. Bár nála tehetségesebb, vagy ügyesebb játékosok is vannak, de úgy hiszem, jó edzéssel hamarosan sokat fejlődhet és lehet értékes tagja a csapatnak. Emellett a  középpálya bármely pontján bevethető és ez a sokoldalúság sokat segített a leigazolásában.

katt a nagyobb képért.

Verratti irányában nagyon sok az érdeklődő, a Man.City 2,8M fontot ajánlott érte. Természetesen nem adtam el, de hamarosan valaki olyan ajánlatot fog adni, amire nem tudunk majd nemet mondani. Így gondoskodnom kell az utánpótlásról, 230 ezer fontért érkezik majd Khoza, amint eléri az igazoláshoz szükséges életkort. 

katt a nagyobb képért.

Összesen tehát egy játékos érkezett a kerethez, jelenleg jól teljesítünk, tehát nem szükséges újabb anyagi kiadásokat eszközölni ezen a téren.


Címkék: girona fm2011 footballmanager2011

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr213089016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.16. 20:31:13

Nagyon szép karriert futottál eddig, Gratulálok :)

Én is játszom jelenleg, 2017 telén járok a Sunderland-el, amelynek már megkopott régi dicsősége :D

Csak így tovább :)

Berrick 2011.08.17. 08:25:55

@FroG: Köszönöm , neked is sok sikert a továbbiakban, 6-7 évad már szép teljesítmény.
süti beállítások módosítása