Girona FC : Copa Del Rey 4. kör

Berrick 2011.07.07. 07:47

A bajnoki meccsek után, hiányos első csapattal készültünk az Espanyol elleni visszavágóra. Nem számítottam könnyű meccsre, Oppong és Peragon volt a két kezdő csatár, de a védelemben is több változás volt.

katt a nagyobb képért.

 

Nagyon kemény meccset játszottunk, nyomott az Espanyol, de amelyik lövés el is találta a kaput, ott Sanatmaria hárított szépen. Mi jobbára kiugratásokkal próbálkoztunk, így 4 ziccert sikerült kialakítani, ebből kettőt értékesítettünk is. Durva játék volt sok apróbb sérüléssel, de szerencsére egyik sem komoly.

Úgy látszik Oppong lesz a kupák mestere, eddig csak ebben a sorozatban sikerült betalálnia, mondjuk mindkét esetben ez a továbbjutást is jelentette:

 

Nagyon meglepő eredmény született tehát, újabb körbe jutottunk, régen túlszárnyalva a kupával szembeni elvárásokat. Úgy gondolom, egy ilyen siker, olyan jó motivációt ad a csapatnak, ami segíthet minket az elkövetkező bajnoki mérkőzéseken is. 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr903018837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zEEdO 2011.07.07. 10:39:13

Üdv!

Bocsi, h ilyen későn válaszolok, csak nyaraltam.
Természetesen megértem, csak 1 ötlet volt :)
Amúgy elég jól haladsz Gironáéknál azt hozzá kell tennem... Egy Valladolid, egy Recre elverni + egy Espanyolt 2-0 elverni.. :) Sok sikert a továbbiakban ;)

Berrick 2011.07.08. 13:58:29

@zEEdO: köszönöm remélem minden megy a maga útján majd sikeresen
süti beállítások módosítása