Facebook oldaldoboz

Látogatók

Girona FC : Igazolgatás a Csatársor

Berrick 2011.06.21. 07:30

A támadó szekció is erősítésre szorult, így a csapat ebbe a részébe 3 játékos is érkezett.

A rendelkezésemre álló csatárok közül, egyetlen kivétellel mindegyikük betöltött már a 30. életévét. Ráadásként a legtapasztaltabb támadóért olyan összeget ajánlottak, amit nem tudtam kihagyni.

Vigyázva próbáltam igazolgatni, már csak azért is, mert már van egy EU-n kívüli játékosom, így próbáltam megszűrni az esetleges jelölteket.

Sajnos nagyon sok szerződés futott zátonyra, a számomra bosszantó kitételek miatt, így olyan játékosok érkeztek, akik megelégedtek azzal, amit fel tudtam ajánlani nekik.

katt a nagyobb képért.

 

 

Obaje a Heartland csapatától érkezett, leigazolásánál mind a Napoli, mind a PSG csapatát sikerült megelőznünk. Nagy reményeket fűzök a nigériai támadóhoz, mivel sok jó tapasztalatom van, ezen ország játékosaival kapcsolatban.

katt a nagyobb képért.

 

Oppong próbajátékon járt a Atletico Madrid és a Valencia csapatánál is, végül mégis minket választott. Bár már közel van a fejlődése csúcspontjához, úgy érzem, képes minőségi csereként működni a csapatban. 

katt a nagyobb képért.

 

Pedro kicsit ellenszenves személyiség és nehezen kezelhető. A Murcia csapatánál hiába rúgott 12 gólt az előző szezonban, átadólistára tették. A majd 500 ezer értékű játékost, 9 ezer fontnak megfelelő összegért sikerült megszereznem. Sokak szerint leigazolása rossz döntés volt, hiszen negatívan fog hatni a csapat moráljára, de úgy érzem, tudom kezelni ezt a helyzetet.


Ha minden jól megy és gyorsan összeszokik a csapat, jó teljesítményre is képesek lehetünk ebben az idényben.


Címkék: girona

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr862999386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zEEdO 2011.06.21. 18:54:26

Csáó! Figyi, tudom, hogy nem itt kéne írnom, de tudnál segíteni edzéstervvel kapcsolatban? Most kezdtem a Recreativoval 1 szezont, és hát már csak az edzésterv hiányzik... Előre is köszi a helpet!

zEEdO

Berrick 2011.06.22. 08:36:22

@zEEdO: szia válasz a mai postban
süti beállítások módosítása