2014 Kezdés

Berrick 2013.11.03. 17:01

Lassan talán sikerül összekaparni magam, és ha minden jól megy talán pár posztot is sikerül kitennem ide. Megvettem feltelepítettem beléptem majd csodálkoztam:

- annyira azért nem rossz a gépem hogy ilyen lassú legyen a játék, mégis nehezen tölt be.

- mindenek előtt az alap skin persze a fehér, amitől sikeresen megvakulunk, de már lehet találni sötétebbet is, ami nem rossz csak az összes tulajdonság jelző szám zöld benne, így figyelni kell. 

- csapatlogók több helyen hiányoznak

- a taktika készítése sem olyan egyszerű, már nem elég megmondani, pár tényen keresztül mit is kellene játszani, hanem érdemes mindenkivel, egyesével elbeszélgetni, kiadni az utasításokat kinek mit kell és hogyan játszani.

És még sorolhatnám sokáig de, nem teszem, hiszen még csak most ismerkedek a játékkal és benne az újdonságokkal, és várom az első frissítést, ami majd gondolom sok mindent, megold majd.

És akkor elkezdeném ( tudom-tudom say no to biszem -baszom ) irány a Championship és egy új csapat:

logo.jpg


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr985612954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása