Hercules : Sceounda Divison 1.1

Berrick 2010.07.12. 08:36

 

 

Sziasztok!

 

Vége a szezon első felének a spanyol 2.osztályban.

A szekér nagyon döcögősen indult, igazából borzasztóan. De a csapatnak sikerült „megemberelnie” magát.

Az alsó házból a szezon felére egészen a második helyre tornásztuk fel magunkat.

A Real Sociedad-tól valószínűleg nem lehet elvenni a bajnoki címet, de nekem nem is ez az elsődleges célom, bőven megelégszem a feljutással is.

A Rayo Vallecano, a Real Betis és a Murcia lesz várhatóan a 3 legnagyobb ellenfél a feljutásért való harcban.

A játékos keret meglehetősen szűk, ráadásul sérültekben sem szűkölködök, így nagyon jó lenne elkerülni a további sérüléseket, mert könnyen lehet, hogy az a feljutásomba kerülne.

Mint már az előző cikkemben is említettem, a kulcsjátékosok többsége túl van a 30. életévén, ez meglehetősen nehezíti a hosszú távú terveket.

De a legközelebbi cél, a feljutás.

 

katt a nagyobb képért.

 

A spanyol kupában nem kaptam valami könnyű sorsolást, már a 2. fordulóban a Real Betissel kerültem szembe, de ez az akadály még nem jelentett gondot, 1-0s sikerrel tértünk haza. A 3. fordulóban a szintén 2.osztályú Castellon volt az ellenfél, rajtuk egy sima 5-2 vel léptünk túl. Aztán a 4. fordulóban egy első osztályú csapattal kerültünk szembe, az Osasuna-val. A dolgok a vártnál jobban alakultak, a hazai meccsen fölényes győzelmet aratva, 4 gólos előnyre tettünk szert. Ezt az előnyt nem volt nehéz megőrizni a második meccsen, 2 gólos vereséggel tértünk haza, tehát továbbjutottunk.

 

A sorsolás továbbra is ellenem volt, az Espanyol volt a következő ellenfél, ami lássuk be nehezebb feladat mint az Osasuna. Az első meccsen kimaradt ziccerek tömkelege borzolta idegeimet, de végül nem sikerült gólt szereznünk, hazai pályán csak egy vérszegény 0-0ra voltunk képesek, ami igencsak visszavette az esélyeinket a továbbjutást illetően. A bravúr nem is sikerült Barcelonában, csúfos vereséget szenvedve (5-0) , kiestünk a kupából.

 

katt a nagyobb képért.

  

Már két játékos is biztosan érkezik hozzám a nyáron, ránk fér a vérfrissítés.

Ez a két játékos Juan Quero(Rayo Vallecano) és Roberto Thashorras(Celta Vigo).

 

Összességében tehát jó teljesítményt nyújt a gárda, a 2. helyen állva, közel állunk a feljutáshoz.

 

Köszi, hogy elolvastátok, jelentkezem a szezon végén.

By Gery

 

 


Címkék: gery

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr682140266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.07.12. 17:45:58

Csak így tovább, grat!;)
süti beállítások módosítása