Charlton - Capital One Cup

Berrick 2014.11.14. 10:00

 0,,10335~10937830,00.jpg

A bajnokság kezdetével elindult a kisebbik kupasorozat is, már ha Angliában lehet bármelyik kupát is a "kisebbik" jelzővel illetni. 

Cop2.jpg

Első körben az Oxford csapatát kaptuk a sorsoláson, a meccsre pedig főként olyanok kerültek be a kezdő csapatba, akik kevesebb lehetőséghez jutottak a bajnoki mérkőzéseken. Sajnos annyira nem nagy a keretünk, hogy minden posztra cserélni tudjunk, így van akire több teher is hárul.

Sok remek teljesítményt sikerült felfedezni, aminek nagyon örülök, hiszen így ezekre a játékosokra építhetek majd a bajnoki fordulókban.

Cop3.jpg

Két sikeres körön vagyunk túl és szép eredményekkel zártunk. A következő fordulóban a Bolton csapatával kell majd megküzdenünk, állunk elébe.


Címkék: fm15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr906892063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása