Raith - Kezdetek

Berrick 2013.05.27. 08:00

raith-rovers-Crest.jpg

És akkor nézzük hogyan is kezdtük a bajnokságot. Mivel a csapatok és a bajnokság is ismeretlen számomra így nem tudtam eldönteni a sorsolás kedvező-e vagy sem számunkra. Mindezek mellett minden csapat 4 alkalommal játszik a másikkal így a meccsszámot tekintve is van lehetőségünk javítani. 

5mecs.jpg

Az első 5 meccsen remekül teljesítettünk és 13 pontot sikerült szereznünk. Szép nyitánya az új idénynek, jó kezdés, amivel a 3. helyet foglaltuk el a tabellán. Viszonylag nagy előny alakult ki a 3. és 4. helyek között, és ez remélem jó morált ad majd a csapatnak. 

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Nagyon sok jó teljesítményt találunk a keretben, főleg a két csatár Graham és Spence, akik ott vannak a liga legjobbjai között. 

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Persze remekel a védelem is és a középpálya is teszi a dolgát. Egyenlőre csapatként működünk és ennek nagyon örülök. Egyrészt valahogy minden esetben sikerült eldönteni a javunkra a meccset, ha nem a kezdő csatárok akkor valaki más segítségével. Másrészt ha eredményesek vagyunk több poszton is az jelentősen megnehezíti az ellenfél dolgát védekezésben, és akkor még nem is esett szó a sérülésekről.

Tehát jól kezdtünk és bízom benne hogy az előny tudatában nem nyugszunk meg túlságosan és még egy nagyon fontos dolog, ha valaki fel szeretne jutni a Skót Premier Ligába akkor a szabály szerint minimum 6000 fős stadionnak lennie kell. A Raith Rovers lelátóira sok néző befér, de, hogy hivatalosan mekkora a stadion fogalmam sincs. Ennek utána kell járjak, mert akár ezen is múlhat a feljutásunk, annak ellenére ha is ha remekül folytatjuk tovább a megkezdett utunkat. 


Címkék: football manager 2013 raith

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr195307983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása