Raith - Kupák

Berrick 2013.05.24. 08:00

raith-rovers-Crest.jpg

És akkor kezdjük is talán az idei kupa sorozatokkal, hiszen már a bajnokság kezdete előtt, már komoly meccseket kellett játszanunk ezekben a sorozatokban. Mivel számomra ez is ismeretlen terület, így érdeklődve vártam mit hoznak számunkra ezek a sorozatok.   

chcup.jpg

Mire az 5. bajnoki meccsig jutottunk, már 2-2 fordulót lejátszottunk a kupákban és eddig minden meccset sikerrel vettünk, néha egyszerűen, jó játékkal máskor pedig csak a hosszabbításban sikerült megszerezni a győzelmet. 

lcup.jpg

Mindkét kupa fontos számunkra, de természetesen a Challenge Cup jár nemzetközi helyezéssel, így ha választani kellene azt választanám. Egyenlőre azonban minden meccsen próbálunk küzdeni és tovább jutni, hiszen ezek a győzelmek, jót tesznek a csapatnak. 

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Mivel igen rövid a cserepad így igen komoly gondot okoz, milyen felállásban küldjem pályára a csapatot a meccseken. Eddig megúsztuk a érüléseket és a fáradt játékosoknak is jutott pihenő de huzamosabb ideig nem tudom kitartunk -e. Mindenesetre jól kezdtük az idei kupákat és bízunk a sikeres folytatásban a többit meg majd meglátjuk. 


Címkék: football manager 2013 rith

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr425307829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása