Raith - Igazolások

Berrick 2013.05.23. 08:00

raith-rovers-Crest.jpg

Mint azt már korábban is jeleztem, igen csekélyek a lehetőségeim az új igazolások terén, még szerencse, hogy a már meglévő játékosok közül sok a jó képességű használható labdarúgó, igazi hiányposzt csak a bal szélen akad. Van pár 30 év feletti labdarúgóm akik már könnyebben fáradnak és ha valaki megsérül akkor a pótlása igazolás nélkül nem megvalósítható.

Így olyan játékosokat kerestem, akik több poszton is bevethetőek és van még bennük pár jó év, vagy fiatalok és sokat fejlődhetnek és persze csak a szabad listán található játékosok jöhettek szóba. Még így sem volt egyszerű, hiszen sokan nagy kiugrási lehetőségnek látják a csapatunkat, de nagyon szeretnének jól keresni -  főként a Magyar játékosokra igaz ez - így nagyon sok esetben lehetetlen volt megegyezni a kiszemeltekkel.

Annak ellenére, hogy csak Uniós játékosok jöhettek szóba, az utolsó fillérig elköltöttem a pénzemet, sőt -18 font/hét költségvetésig csúsztam vissza, ezért pedig középmezőnyben szerzett helyezést ígértem a vezetőségnek. Ha jobb helyezést vállalok akkor sem kaptam volna nagyobb összeget és egyenlőre ez tűnik reálisnak. 

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

Az újonnan érkező 5 játékos segítségével egy 4-4-2 es taktika már megvalósítható. Mivel több poszton is felhasználhatóak a középpályás illetve csatárposzton a csapat tagjai - eredmény függően - könnyen változtathatunk 4-3-3 vagy 4-5-1 -es felállásra is.

A játékosok mellett folyamatosan bővítem a lehetőségeken belül a személyzetet is, mivel nagy szükség van a jó edzői munkára, hogy sikeresek legyünk. A meglévő 20 fővel kezdjük majd el a fizikai felkészülést, majd az edzőmeccseken megpróbálunk összekovácsolódni. Erre nagy szükség is lesz mivel viszonylag hamar már kezdődnek a kupasorozatok, amelybe mi is nagyon korán, az első illetve a második körben be kell kapcsolódjunk.


Címkék: football manager 2013 raith

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr115306921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása