Raith - Bemutatkozás

Berrick 2013.05.21. 08:00

raith-rovers-Crest.jpg

Még soha nem vezettem csapatot a Skót bajnokságban, de egyszer ennek is eljött az ideje. Ha végig gondoljuk, akkor a legtöbbet a skót Celtic és a Ranges csapatáról hallottunk az elmúlt években, leszámítva azokat a pillanatokat amikor egy - egy hazai csapat ( Paks ) szembekerült skót ellenféllel, a nemzetközi kupákban.

A jelenlegi pillanatban a Ranges csak a 4. vonal tagja hiszen a csődeljárás miatt, csak ott indulhatott. Így a Skót Premier liga sorozatban a legerősebb csapat a Celtic de többeknek sikerült így előrébb lépniük. Mostani csapatom a Raith Rovers a második sorozat tagja és innen próbáljuk majd meghódítani Európát.

A bajnokság mivel az angol sorozat igen csak közel van hozzájuk, nem éppen a legvonzóbb a játékosok számára, a fiatalok pedig arra használják hogy itt megerősödve egy komolyabb Angol élvonalbeli csapathoz kerüljenek. 

katt a nagyobb képért.

Viszonylag fura a bajnokság menete is hiszen 10 csapatos rendszer él, így a résztvevők 4 alkalommal játszanak egymással ami 36 meccs és erre jön rá pluszban a két kupasorozat meccsei. A mérkőzések elosztásán kívül a cserék száma és a feljutás illetve kiesés kérdése is más, de a többi szabály nagyon hasonlít az Angol rendezéshez, igaz ez természetesen a munkavállalási engedélyekre is.

katt a nagyobb képért.

Már a második vonalban is sok fél-profi együttest találunk, a mi csapatunk nem tartozik közéjük. Ez természetesen nagyban segített abban hogy egységes játékos erőt próbáljak kovácsolni, még akkor is ha pénzügyileg és vonzás tekintetében sem érjük el egy Magyar NBI csapat vagy egy Angol 3-4 osztályú együttes szintjét. 

A média szerint a 6. helyre lehetünk esélyesek ami egy 10 csapatos sorozatban azért annyira nem jó kilátás és mint már említettem pénzügyileg sem vagyunk túlságosan megtámogatva. Mindössze 1200 font fizetési keret áll a rendelkezésemre, az átlagot elnézve pedig 400 - 600 font között keres egy közepes játékos ezen a szinten. 

Sajnos a személyzet sincs rendben pedig a lehetőség adott és hiába csak öt csere nevezhető egy meccsre ha az egyetlen kölcsön játékost visszaküldöm akkor pontosan 15 játékosom lesz ebben benne van 2 ifi is.Ez így nagyon rövid padnak tűnik minimum 38 meccsre így valamit tennem kell és ennek mihamarabb jó lesz nekilátni ha az edzőmeccsekre már csapatot és személyzetet szeretnék magam mellé.  


Címkék: football manager 2013 raith

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr125306880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása