RB Leipzig – 01x03 Statisztikák

Berrick 2013.02.19. 08:00

logo-gross-redbull.png

A sikeres feljutás után gondoltam egy kis játékos-statisztikával kedveskedek. Egy kiemelkedő teljesítményem volt, azon kívűl hogy csapatként remekeltünk. Lássuk ki volt Nálam az Év legjobbja…

A csapat:

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Minden tétmeccset figyelembe véve.

Eléggé árulkodó, hogy az első 5 legjobb átlagot hozó játékosom közül 4-en védők. Nem vagyok az a ”eggyel többet rúgjunk, mint az ellenfél” típus, szeretem a biztos védekezésre alapozni a játékom. Luigi Bruins alaposan kitett magáért, AMC poszton nagyon hatékonyan játszott és ugyan nem Ő kapta a legjobb átlagot az év végén, de Nálam (és a szakértők szerint is) Ő volt az Év Legjobbja:

KEP9.jpg

Rajta kívül nagyon sok jó teljesítmény volt. A védelmet tudom igazán méltatni, mert a támadósor teljesen átlagos teljesítményt nyújtott, bár Suazo-tól többet vártam volna, de még megfelelő volt a teljesítménye. Az Év csapatába is 5 játékost adtam, nem meglepő módon szinte csak a védelembe.

KEP10.jpg

Az biztos, hogy sikeres évet zártunk és feltöltődve indulunk Neki a következő kihívásnak.

Irány a Bundesliga 3.

Köszönöm, hogy elolvastad

By Léhi


Címkék: léhi football manager 2013

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr65078544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása