RB Leipzig – 01x02 Német 4. vonal

Berrick 2013.02.13. 08:00

logo-gross-redbull.png

Mint említettem a 3. szezonját kezdi a csapat a negyedik vonalban, viszont az esélyek alapján az utolsót. Lássuk mi is történt idén…

Német Észak-Keleti Regionális Divizió:

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Egy kicsit döcögősen indult a szezon, de ez várható volt, az új taktika és az új alapemberek beilleszkedése miatt. Aztán összeállt a védelem és egy-két kivételtől eltekintve a támadó harmad is remekelt. Sikeresen beilleszkedett mindenki, így tovább folytatódott a menetelés. Egy 16 csapatos bajnokságról van szó, így rövid szezon elé néztünk, és már amikor elkezdett foglalkoztatni a veretlen szezon gondolata, jött egy meglepetés vereség. Azt el kell áruljam, hogy az összes mérkőzésen 20 körüli kapura rúgásunk volt ennek 40-50% általában el is találta a kaput, a labdabirtoklásunk átlagosan 55-65% között mozgott minden meccs után, igazából ezért volt fájó a vereség. De a csapat nem ingott meg és tovább meneteltünk az 1. hely felé. Kétség sem férhetett az elsőségünkhöz, mindenkit megvertünk legalább egyszer. Év végén így nézett ki a tabella:

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

A legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal büszkélkedhetünk az 1. helyen kívül. Egyénileg a két legjobb átlaggal végző játékos az Én csapatomból került ki, ezen felül 5 játékosom jutott az Év csapatába is. Nem mondom, hogy meglepődtem, valahol erre számítottam még az újonc évemben is. Ezzel a kerettel ezt simán meg kell ugrani. Viszont itt még nincs vége a szezonnak, mert a Német 4. vonal 5 bajnokságból áll, viszont a Bundesliga 3-ba csak 3 csapat juthat fel, így jött a rájátszás:

KEP7.jpg

Bruins egyedül megnyerte végül a rájátszást, még a védelem asszisztált mellé, mert gólt nem kaptunk.

Így sikeresen feljutottam a B3-ba, ami már egy fokkal nehezebbnek ígérkezik, bár kérdés, hogy kiket tudok igazolni a nyáron. Egy távozónk sajnos már biztos lesz…

 

Köszönöm, hogy elolvastad

By Léhi


Címkék: léhi football manager 2013

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr175065566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása