Facebook oldaldoboz

Látogatók

RB Leipzig – 01x01 Igazolások

Berrick 2013.02.06. 08:00

logo-gross-redbull.png

Kezdjük a legfontosabbal, a csapat megerősítésével. A fizetési keret egész tűrhető a maga 75K fontos egyenlegével viszont emellé nincs átigazolási keret és nagyjából a keret is teljesen ki van használva…

Igazolások:

Pár felesleges játékost el is engedtem, hogy ne foglalják a fizetési keretet, ez szám szerint 5 játékos. Na de jöjjenek az igazolások, nincs sok, de mindegyik fontos szerepet kaphat a csapatnál:

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

David Suazo talán nem szorul bemutatásra, egykor szebb napokat látott, volt Inter csatár. Természetesen ingyen jött és a feladata nem meglepő módon a góllövés lesz. Mivel egy ”tankunk” már van, így kellett egy gyorsabb léptű támadó, aki kibújik a védők közül és kapura tör. Ugyan nem mai csirke, de 1 esetleg 2 év még van benne.

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Eric Addo ugyancsak nem ma kezdte a szakmát, de pont ezt az előnyömre is fordíthatom. Tapasztalt, sokat látott játékos, a védelem közepén és a középpályán is bevethető. Ezt az évet még biztos lehúzza Nálam, jövőre már nem hiszem, hogy hasznát vehetem.

katt a nagyobb képért.
awar1.jpg

Luigi Bruins lehet a csodaigazolásom. Nem gondoltam volna, hogy eljön ide, de próba-cseresznye alapon szerződést ajánlottam Neki és bejött. Nagyon jó értékekkel bír, előkészítésben vehetem hasznát. A legjobb korban van, több évig számítok a szolgálataira.

Köszönöm, hogy elolvastad

By Léhi


Címkék: léhi football manager 2013 RB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr325061776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása