Championship : Egy gyors Igazolás

Berrick 2012.02.10. 08:07

Nem terveztem már igazolni, főleg most hogy elkezdődött az idény, mégis történt egy két dolog, ami megváltoztatta az terveimet. Az első pár forduló alatt kiderült, hogy nem is oly egyszerű a sorsolásom, mint azt vártam, hiszen egymás után érkeztek a nehezebbnél nehezebb mérkőzések. 

A tabella első felébe tartozó csapatok mindegyikével meg kellett küzdenem majdnem egymás után, és bizonyos meccseken komoly problémáim adódtak.

A kapusposzton hatalmas volt a bizonytalanság, hiába állt Karius vagy Hendriks a kapuban mindketten nagyon felületes teljesítményt nyújtottak sok múlott az ő hibájukon. Mivel pár nap volt még hogy szabad listás játékost igazoljak, így azonnali hatállyal elküldtem Obika-t a csapattól, Colt és Bouhemat eladtam, Kariust átadó listára tettem. A felszabadult pénzből pedig új kapust igazoltam:

katt a nagyobb képért.

Remélem Magno érkezésével stabillá válik a hátsó alakzat még úgy is, hogy időbe kerül majd mire a brazil portás, visszakerül a játékba, beilleszkedik a csapatba. 

katt a nagyobb képért.

Érkezésével összeállt a csapat, remélem, jó teljesítményt tudunk majd nyújtani, annak fényében is, hogy a 42 fontos bérköltségünk, 3 Liester City, 4 Leeds vagy Stoke játékos fizetésének felel meg. 


Címkék: plymouth footballmanager2012

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr93977516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szreeke 2012.02.12. 09:08:42

szia!

nagyon tetszik ez a skin amit használsz? mi a neve és honnan töltötted?
köszi!
süti beállítások módosítása