Facebook oldaldoboz

Látogatók

2.idény : Félidei Igazolások

Berrick 2011.09.26. 07:53

Újra lehet üzleteket bonyolítani az átigazolási piacon, és jelenleg megfelelő keret is a rendelkezésemre áll, hogy új játékosokat vegyek.

Igazából nincs szükségem senkire a csapat jó, ahogy van szépen haladunk előre, bár lesz pár ember, akitől még most szeretnék megválni ha, lehet. Természetesen az utánpótlás kérdése minden esetben fő szempont, főleg akkor, ha nagyon jó formában játszó játékosaimnak kivásárlási lehetőség szerepel a szerződésében.

Mivel mindkét belső védőm szerződésében ott szerepel az kivásárlási feltétel főként ezt a posztot igyekeztem feltölteni fiatal tehetségekkel. Mindkét érkezővel már év közben sikerült megállapodnom, de csak most csatlakoztak a csapathoz. 

katt a nagyobb képért.

Úgy gondolom, mindketten hatalmas tehetségek és ha Ramos most vagy jövőre nem tudna ellenállni egy nagycsapat szerződésének, akkor ők jelenthetik az utánpótlást. 

katt a nagyobb képért.


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr533209311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thubt 2011.09.27. 06:53:06

Szia!
Azt szeretném kérdezni,hogy te a meccsek tempóját mekkorára állítod?Nem a taktikára gondolok,hanem a játék sebességére,meddig húzod a csíkot kb?
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy a meccseknél hagyod az alapon a beállítást vagy megváltoztatod?
Arra gondolok,hogy a meccseken mit mutat,a nagyobb helyzeteket meg gólokat vagy átállítottad?
Köszi előre is.

Berrick 2011.09.27. 07:04:29

@Thubt: Szia minden esetben gyorsra állítom olyanra hogy még élvezhető legyen kb a csúszka 75%- áll.
Nem kérek ismétlést soha ha akarom meg tudom nézni utólag a gólokat , és csak a kulcs helyzeteket nézem meg.
süti beállítások módosítása