Facebook oldaldoboz

Látogatók

LFP : 6. mérkőzés

Berrick 2011.08.05. 08:03

A spanyol első osztályban 38 bajnoki meccs van, mi most már túl vagyunk a 6 - on is. A sorsolás szerint, hazai meccsen találkozunk a Villarreal és a Hércules csapataival, majd idegenbe látogatunk, a jelentősen megerősödött Getafe csapatához.

Volt min izgulni, hiszen egyik sem könnyű ellenfél és nem tudtam, hogyan hatott a játékosokra a Sevilla elleni vereség.

Szerencsére nem omlottunk össze, így kombinatív , passzolós játékkal tudtuk legyőzni az ellenfeleket a hazai meccsen. Idegenben sajnos, gyorsan kapunk egy gólt, és hiába rúgtunk kapufákat az egyenlítés nem jött össze sajnos. 

katt a nagyobb képért.

Mindenesetre, újonc csapatként nagyon szép teljesítmény a 4. hely, a megszerzett 12 pont pedig jó alap lehet a bennmaradáshoz. Mert valljuk be, messze még az idény végé és igazán nagy csapattal, még nem is találkoztunk. 

katt a nagyobb képért.

Remek teljesítményben nincs hiány, Verratti és Wernbloom remekül mozgatja a szálakat, a csapaton belül. Griffiths már 6 gólnál jár, a 3 gólpassza mellett, de Medina is remekül látja el a rá bízott lesipuskás feladatot. A Villarreal ellen is ők hozták a győzelmet, Medina gólja remek példa arra, mit is szeretnénk játszani ebben a bajnokságban. 


Címkék: girona fm2011 footballmanager2011

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr733077146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thubt 2011.08.05. 23:23:11

Szia!
Újra én vagyok,remélem nem gond.:)
Köszi az előző tanácsot,az Európa-Liga csoportkör jóvoltából már az NB1-es meccsekre is többen kijönnek,viszont lenne egy másik kérdésem:)
A stadion állapotára azt írja a játék,hogy "kész romhalmaz" és gondolom ez nem túl szimpatikus se a nézőknek se a játékosoknak.
Azt szeretném kérdezni lehet-e simán felújítás kérni a vezetőségtől?Mert én nem találtam ilyen pontot,új stadiont meg 1.úgy se futná rá,2.a 10ezres is bőven elég eddig.
Köszi a választ előre is.
UI:Nem semmi újoncként milyen jól játszotok a La Ligában,gratula hozzá!

Berrick 2011.08.06. 09:27:02

@Thubt: Szia

ha jól tudom nem is lehet felújítani, amivel jelentősen tudod növelni a stadion színvonalát az a játéktér állapota , amennyiben az rossz úgy próbáld meg annak feljavítását kérni. Minden fél évben lehet erről beszélgetni a vezetőséggel.
A 10ezres stadion esetében csak az új építése jöhet szóba de ahhoz sok pénz kell, általában a BL csoportkör pénze az ami ebben segíthet.

Próbáld meg az edző illetve ifi központot is modernizálni mivel a játék szerint ez is a stadion része, ha jó az edzőközpont,az ifi akadémia és a játéktér állapota akkor lehet belekezdeni egy új stadionba. A Baja esetében az új stadion 14M fontba került , természetesen banki kölcsön is van ebben az összegben nekem ez az 5. szezon kezdetén jött be. Addigra túlmentünk egy EL selejtezőn és egy BL csoportkörön.
süti beállítások módosítása