Facebook oldaldoboz

Látogatók

NBI 5. évad: BL Manchester City - Baja

Berrick 2011.04.13. 07:34

 Nézzük az idei utolsó két meccsünket a Bajnokok Ligájában:

Igen sajnos a City már túl nagy falatnak bizonyult számunkra. Hazai környezetben még sikerült döntetlenre hozni a meccset Ajiboye utolsó percben szerzett találatával.

Idegenben nem tudtuk felvenni a versenyt az angolokkal. A City megérdemelten vezetett már 2 góllal az első 20 percben majd a félidő vége lőtt már 3 - 0 lett az állás. 

A második félidőben több fiatal is lehetőséget kapott, majd a 4 gólt is megkaptuk. Fontana a 90. percben szépített, így jó teljesítménnyel tudtuk zárni az idei nemzetközi szereplést.

Az egyenes kieséses körért 2,5 millió font bevételt könyvelhetett el a csapat.

És akkor a két meccs legszebb gólja :  

 

 


Címkék: baja fm2011 fm11

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr302801350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1brah1movic 2011.04.13. 17:12:01

üdv. először is gratulálok a jó bl szerepléshez.
másodszor ismét szeretnék segítséget kérni.
hogy tudnám a játékosaim jobban értékesíteni ? hiába rakok nagy értékű játékosokat viszonylag olcsón listára senki nem érdeklődik. vajon miért ?

Berrick 2011.04.13. 20:39:38

@1brah1movic: Szia
Az ajánlat klubnak opció az egyetlen ami segíthet közvetlenül. Közvetve pedig az hogy ha az akit el szeretnél adni rendszeresen játszik a csapatban és jó formában van. Ez az idősebbek esetében már nagyon nehéz én is vesztettem el olcsón nagy nevű játékost, mindenkit érdemes még 30 éves kor környékén eladni.
Akik idősebb már nagyon nehéz.
süti beállítások módosítása