NB I/4 : Bajnokok Ligája

Berrick 2011.03.09. 07:39

Egy barátságos meccs után már a nyakunkon volt a Szuperkupa, amit ismét sikerült megnyerni a Kaposvár ellen. A győzelem okozta jó hangulatban kezdtük meg a BL szereplésünket. 

A második selejtező körben kezdtünk és a Lett - Metalurgs Liepája csapatát sorsolták ellenünk. Mind a hazai mind az idegenbeli meccsen jól teljesítettünk, 6-3 összesítéssel léptünk tovább a következő körbe.

Nem kiemeltként a lengyel Lech Poznan csapatát kaptuk. Külön kiemelném, hogy a lengyel csapat jelentősen jobb játékerőt képviselt, mint mi. 

Mégis otthon sokkal, jobb játékkal nyertünk 3-0 - ra majd idegenben kikaptunk 1-0 ra így összesítéses győzelemmel jutottunk tovább a rájátszásba. 

katt a nagyobb képért.

 

Most ismét a kiemelt csapatok közé kerülve a MSK Zilina csapatával kerültünk össze nagy szerencsénkre (elkerülve a nagyobb csapatokat) , és 3-0 összesítéssel jutottunk be a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Azt hiszem ezzel olyan teljesítményt sikerült elérnünk, ami a klub legnagyobb sikere talán. Nagyon kemény ellenfeleket kaptunk, nem számítok sok jóra a csoportmeccseken, viszont ha valaki ellen sikerülne összehozni egy döntetlent vagy gólt rúgni az mindenképpen nagy siker lenne.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a legfontosabb dolog mellett, hiszen 6,5 millió fontot kapott a csapat a csoportkörbe jutásért. Remélem ezzel sikerül majd megalapozni az anyagi helyzetet és fellendíteni a csapatot.

Persze előttünk még a bajnokság ahol szintén szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, hogy jövőre is legyen esélyünk a BL csoportkörre.  


Címkék: baja fm2011 fm11

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr182648860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zEEdO 2011.03.09. 21:06:03

Nah, hála égnek a BL-ben már sikerült a csoportkörbe jutás :) Rem. a szerencse veled lesz és továbbjutsz :P

Berrick 2011.03.10. 07:12:15

@zEEdO: hát a mezőny elég erős... nem sok esélyt látok, kevés még a csapat nemzetközi tapasztalata.
süti beállítások módosítása