NB I/2 :Félidei Igazolások

Berrick 2011.02.11. 07:22

 Az előző napon nagy taktikai értekezésbe sikerült bonyolódnom erre a mai napra egy csapásra minden meg is változott. Na, jó nem sokat, de az átigazolási időszakban történtek felboríthatják az eddig működő elképzeléseimet.

 Kalu és Anafri nem akart a csapatnál maradni, új szerződésről hallani sem akartak. Mindkettőnek még 1 évig volt érvényes szerződése tehát vagy most eladom őket, vagy később a nagyobb klubok egyszerűen kivárják, hogy ingyen igazolhatóak legyenek és elviszik őket a szezon végén. 

Ezért mindkettőjüket jó áron felkínáltam a nagyobb csapatoknak és többszörös haszonnal sikerült eladnom ezt a két játékost. Sajnos egy vasat sem kaptam vissza az átigazolási pénzből, de a fizetési kert 1800 font összeggel esett vissza így kis változtatás után a csatárposzt pótlásáról sikerült gondoskodnom.

Egy dologban reménykedem, hogy a befolyó összeg végre megalapozza a klub anyagi fellendülését.

katt a nagyobb képért.

 

 

Mind Anafri mind Kalu hiányozni fog, de remélem nem lesz akkora törés a csapatnak, hogy teljes szétesés legyen az eredménye.

Anafri helyére több pályázó is van, a csapaton belül majd meglátjuk, ki válik be.

Kalu helyére érkezett Davis, aki nem egy ösztönös tehetség, de nagyon jól fejel (olyan Peter Coruch) reményeim szerint, mint célember tudunk erre taktikát építeni, és Kalu hiányát nem érezzük meg annyira, amennyire félek tőle.


Címkék: baja fm2011 fm11

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr712599643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1brah1movic 2011.02.13. 18:11:18

hi, nagyon jók és hasznosak az írások. sokat tanultam belőlük. most mégis kérdeznék. az én támadóim-mindegy milyen csapattal vagyok-minden meccsen 4-5 100%-os ziccert kihagynak. min változtassak ?

1brah1movic 2011.02.14. 13:21:00

hálásan köszönöm :- )
süti beállítások módosítása