Facebook oldaldoboz

Látogatók

NB I : Baja: Igazolgatás

Berrick 2011.01.28. 07:35

Mint már az előző posztok egyikében említettem lassan elérkezik az idő, hogy megfelelő utánpótlást találja a kiöregedő játékosok helyére.

Sajnos jelenleg a vezetőség nem rendelkezik elég pénzzel, hogy megfelelő akadémiát építsen a csapat mellé, a keresőim pedig nem igen akadnak számomra, megfelelő játékosra.

Nem utolsó sorban a jónak tartott magyar játékosok, Dudás, Kiss Máté, Huszák nem szándékoznak a közeljövőben a csapathoz igazolni. Így hát nem marad más, mint időt és energiát nem kímélve nekem kell a különböző országok nevesebb csapatait átnézegetve, játékosokat találni.

Sajnos a dél amerikai, európai fiatal játékosok nagy része, már olyan drága, amit nem engedhetek meg a csapatomnak, hiszen jelenleg mindössze 70 ezer font áll a rendelkezésemre így télidőben.

Lássuk, hogyan sikerült elkölteni ezt az összeget :

katt a nagyobb képért.

Jabi a balhátvéd pozíciót kívánja megerősíteni, hiszen Buz jelenleg 28 éves értékei hanyatlani kezdtek és a másik két ezen a poszton bevethető játékosom nem nyerte el a tetszésemet. 

katt a nagyobb képért.

Maiga személyében úgy gondolom megtaláltam Dika utódját. Eltökéltsége, Bátorsága az a két tulajdonság, ami segítheti a csapatot egy nehezebb helyzetben, úgy, mint azt most Dika. 

katt a nagyobb képért.

Kalu 2014 - ig. George 2015 - ig. érvényes szerződéssel rendelkezik a Baja csapatához, de már sokan szívesen látnák a csapatukban.

A Spanyol és Angol érdeklődés miatt Kalu nem szeretne új szerződést. Sajnos az ifi között nincs olyan tehetség, aki idővel helyettesíteni tudná bármelyik játékost, a magyarok pl. Batizi Pocsi 250 ezer feletti értékkel rendelkeznek.  Kanté csak a következő évre csatlakozik hozzánk, benne látok csatár poszton utánpótlási lehetőséget. 

katt a nagyobb képért.

Úgy gondolom, megtaláltam az új Essient, bár csak 2013 - ban érkezik meg hozzánk, van egy olyan érzésem érdemes lesz megvárni őt. 


Címkék: baja fm10 fm11

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr762580513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2011.01.29. 12:12:28

Ezek azért nem rossz játékosok. Scouttal találtad őket, vagy magad nézted át a piacot?

Berrick 2011.02.01. 12:18:56

@tothcsab: Szia
Ezeket én keresgettem meg. Jelenleg a megfigyelési státusz még nem terjed ki csak európára, a szűrőket beállítva pedig gyakran nem dob fel minden játékost.
Ezért szépen végignézegettem az adott ország U20 -21 válogatottjait és főbb csapatait.
süti beállítások módosítása