Deportivo Alaves - Félidő

Berrick 2010.11.23. 08:20

Elérkeztünk a bajnokság félidejéhez.

 Az év eleje katasztrofálisan kezdődött kupa első fordulójában egy alsóbb osztályú klubbot kaptunk és kiejtettek. Nagyon sok meccsen át a taktikát finomítottam. Aztán az osasuna”B” ellen megtaláltam az igazit! Onnantól indult egy nagyon jó széria!Szépen mentünk előre!És a mutatott játék is szép volt!

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

 

Az új taktika:

katt a nagyobb képért.

 

A téli átigazolási időszakba igen csak aktív voltam. 5új játékos érkezett. 2 eléggé univerzális játékos!  Kettő csatár, mert Tristántól megváltam! Valamint egy masszív fiatal KP-t!


katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

 

 

A következő játékosról egy pár szó! Olyan játékost kerestem csatár posztra aki aránylag gyors és tud befejezni! De főleg azt néztem hogy gyors legyen valamennyire! Technikailag nem is volt baj, hogy ha nem volt jó. Spanyol alsóbb osztályból igazoltam! Eddig egész jól játszik Cruz mellett!

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

 

A keret :

katt a nagyobb képért.

És a tabella: Lehet, hogy így elsőre nem tűnik túl szép helyezésnek!

DE: Félév van, Van még idő! Elég szoros a mezőny, az új taktikával és játéksokkal még eredményesebbek leszünk, ebben biztos vagyok!

Hát ennyi lett volna cél a feljutás!

 

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr212467145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence2323 2010.11.23. 08:30:07

köszöntem:)) ...hupsz asszem a tabella kimaradt:S
süti beállítások módosítása