Wrexham : Premier League 1.0 A vége

Berrick 2010.09.27. 09:05

Az ismeretlen terep - 3. rész(Év vége)

 

Itt a szezonvége, nagyon szép idényt zártunk, teljesen elégedett vagyok a csapattal! Tartottuk a jó formánkat, előrébb is léptünk pár helyet (erről majd a ráadás cikkben), végül a 13. helyen zártunk, ami nagyon előkelő, ahhoz képest, hogy az első idénye volt a csapatnak a PL-ben. Három meccset emelnék ki szóban, a ’Pool elleni idegenbeli döntetlent, ami szép eredmény, a Man. City elleni idegenbeli győzelemre, ami fantasztikus eredmény volt illetve a Man.United elleni hazai döntetlent is a jobb eredmények közé sorolnám:

 

katt a nagyobb képért.

 

katt a nagyobb képért.

 

A kupákban még mindig nem tudok maradandót alkotni, de nem is erőltetem különösebben

Ligakupa:

 

 

Már a Wycombe ellen se mutattunk túl sokat, de azért továbbléptünk. A West Ham viszont már túl nagy falatnak bizonyult…

 

 

 

Itt azért az Ötödik forduló szépen alakult, simán átléptünk a Swindon csapatán, a Leeds-et viszont hazai pályán se bírtuk legyűrni…

 

 

katt a nagyobb képért.

 

katt a nagyobb képért.

 

 

(átlagteljesítmény szerint rendezve)

Azért az látszik, hogy nagyon kiemelkedő átlagteljesítményt nem nyújtott senki, sajnos. De Robert Jones a maga 19 évével bejátszotta magát a kezdőbe és végül szépen zárta az idényt, bár a tavaszi szezonban csak 1 gól 2 assist volt a termése. A tavaszi szezonra sok játékosnak visszább eset a teljesítménye, Griffiths is csak 6 gólt lőtt a második félévben, ettől függetlenül elégedett vagyok a teljesítményével, de megnézném mire jut, ha egész évben képes tartani a formáját! John Bostock a tavalyi kiemelkedő teljesítménye után, idén visszafogottabb teljesítményt nyújtott, de ez a taktika-változtatás számlájára írható.(erről is majd a ráadás cikkben) Gordon Wilson is, fiatal kora ellenére a védelem alappillére volt. Ellenben a kapussal most is hadilábon állok, Stockdale nagyon nagy melléfogás volt, nem is játszott sokat. Rhys Evans a rutinjának köszönhetően azért állta a sarat, de a PL-hez kevés volt ő is!

 

Ez volt a PL-es első szezonom, de biztosan nem az utolsó!:-)

Még jön egy ráadás cikk, utána a második PL-es szezon…

 

Köszönöm, hogy elolvastad

By Léhi

 

 

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr292326117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.09.27. 17:00:11

Köszöntem Uram...

Berrick 2010.09.28. 06:54:48

@Léhi: én is hogy megosztottad velünk
süti beállítások módosítása