Facebook oldaldoboz

Látogatók

NBI : 2.0 : Szuperkupa + BL

Berrick 2010.08.26. 07:49

 

Az idény kezdetét néhány barátságos meccs vezette be. Igazából sok meccsre nem volt időnk, mert kezdődött a Magyar Szuper Kupa és a BL selejtező is. Jobbára kisebb csapatot ellen játszottunk, egyedül a Reading elleni rendszeres edzőmeccs volt kihívás a csapatnak.

 

 

katt a nagyobb képért.

 

A Szuper kupát megnyertük 3-1 összesítésben. Az első meccsen még az A csapat játszott a 2. idegenben pedig a B csapat, mert akkor már mentek a BL meccsek. Egy kupát már nyertünk idén, szép teljesítmény

katt a nagyobb képért.

 

És akkor érkezzenek a Bajnokok Ligája meccsek: 

Legnagyobb meglepetésemre a csapat bejutott a csoportkörbe. Mondjuk szerencsés volt a sorsolás, hiszen az utolsó körben kiemeltként nem kaptunk brutális ellenfelet. Ettől függetlenül a Dán csapat megvert minket hazai pályán, csak Batizi utolsó percben szerzett góljának köszönhetően jutottunk be a csoportba.

Félelmetesen teljesítettünk azt hiszem, panasz nem lehet a csapatra, bár úgy tűnik ez a három meccs bőven elég volt arra, hogy feleméssze a maradék erőinket is, így ennek lehetnek következményei a bajnokságban.

katt a nagyobb képért.

 

Igencsak félelmetes csoportba kerültünk, remélem, rúgunk gólt, esetleg a Kazan ellen egy hazai X is nagy siker lenne. 

A végére pedig egy kis érdekes statisztika a selejtezőkben részt vett játékosokról:

katt a nagyobb képért.

 


Címkék: baja

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr252209219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.08.26. 20:46:12

Szép és sok sikert a BL-hez!;)
süti beállítások módosítása