NBI : Versenynaptár

Berrick 2010.08.06. 07:35

A bajnoki rajt még nem kezdődött el, mégis 4 edzőmeccs után, lejátszottunk pár UEFA meccset és persze megvolt a Magyar Szuper Kupa is.

Az edzőmeccsekről csak annyit, hogy a tavalyi vereség után, ismét meghívtuk játszani, a Reading csapatát, a meccs a mi 2-1 es győzelmünkkel zárult.

Ezzel próbáltunk hangolódni a következő szuperkupa és UEFA meccsekre.

katt a nagyobb képért.

 

Az Újpest jelentősen megerősödött, így a tavalyi bravúrt nem sikerült megismételni - bár a vezetőség sem helyezte nagy prioritásba a szuperkupát - ezért, kettős vereséggel elbuktunk. Hozzátenném a B csapat játszott, hiszen az UEFA kupa sokkal fontosabb volt számomra. Az Újpest azonban két olyan csatárt igazolt, akikkel szemben össze kell szednie magát a védelemnek. Ez most nem sikerült, de legalább többen is kaptak játéklehetőséget.

 

katt a nagyobb képért.

 

 

Az UEFA kupában viszonylag szerencsések voltunk, a második körben egy Ukrán, a harmadik körben egy horvát együtteset kaptunk. Kiss - Pátkai - Junior hármasnak köszönhetően nyertük a második kört, még a harmadik kör sikerét, az Adjei - Djikoloum - Nikao - Feczesin négyes fantasztikus játékának.

Ezek után érkezett a Liverpool. Végignéztem a sorsolást, nem kiemeltként bárkit kaphattunk volna, sokkal könnyebb csapatokat is Pl. a svéd vagy román harmadik helyzetet, de valahogy a Liverpool jutott nekünk.

Sima meccsek voltak, azt kell mondjam, az angolok formán kívül, több sérülttel és hiányzóval is simán vertek minket. Tapasztalatszerzésnek jó volt, mi kiestünk, az Újpest viszont a BL - ből kiesve bejutott az UEFA csoportkörbe.

A játékosoknak jól jött egy kis nemzetközi szereplés, megmutathatták a tehetségüket, nemzetközi tapasztalatokat szerezhettek.

 


Címkék: baja

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr512195013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.08.07. 22:00:08

Hajár-hajrá!:)
Kedvet kaptam én is egy magyar bajnoksághoz...
De én nem vagyok olyan bátor, hogy alsóbb osztályba levő csapattal kezdjek(legalábbis magyar földön), így a szívemhez kedves csapatot irányítom, az Újpestet, BL-t szeretnék velük is nyerni és a szokásos megkötéssel, csak magyar játkos lehet a csapatban!:D
Majd küldök cikket az elejéről...
süti beállítások módosítása