Wrexham : Angol Bajnokság , Érdekességek

Berrick 2010.07.27. 07:40

A legutóbbi szezon érdekességei-statisztikái

Pár a csapattal és játékosokkal kapcsolatos dolgot osztanék meg veletek ráadásként.

Kezdjük, mondjuk Az év menedzsere szavazással:

 

 

katt a nagyobb képért.

 

Természetesen a Bolton-nal bajnoki címet szerző Sol Campbell lett az év menedzsere. Gordon Strachan megkapta a második helyet, mert ha nincs a 10 pont levonás, akkor a második helyen végzett volna a ’Boro-val, így nekem maradt a 3. hely, de ezzel is elégedett vagyok.

 

Jöjjön egy kis pénzügyi rész, igazából innen látni mekkora a különbség a Championship és Premier League között.

 

 

Nem kispályás, több mint 13 szoros pénzt fizetnek ki a korábbi szerződéshez képest.

 

Egy kis statisztika:

 

katt a nagyobb képért.

Mint látható a legkevesebb gólt kaptuk köszönhetően az összeszokott védelemnek és az ötödik legtöbb gólt rúgtuk, köszönhetően a vérfrissített támadósornak. Az átlag nézőszámunk 14e fő környéke volt, ami egy 15500-as stadiontól nem rossz. Apropó stadion, a szezon végeztével a tulajdonosok 5000 férőhellyel kibővítik a stadion keleti szárnyát, november környékén lesz kész.

 

Pár szó a tartalékokról:

 

 

katt a nagyobb képért.

Nagyon komolyat játszottak a tartalékok, Euan Lindsay volt a ”főkolompos” ebben, röpke 30-35 gólt vágott a tartalék bajnokságban. Még annyit, hogy én az ifiket is játszatom itt az U18-as meccsekkel párhuzamosan, ezzel is elősegítve a fejlődésük, így ők is 30-40 mérkőzést játszanak egy idény alatt, még ha nem is olyan szinten, mint a felnőttek.

 

És egy újabb ifjú walesi csillag:

 

 

katt a nagyobb képért.

Sean Bishop idén jött a Wrexham akadémiájáról, kifejezetten KP K poszton bevethető és az értékei is ehhez állnak a legközelebb. Nagyobb tehetségnek tartják Robert Jones-nál, majd meglátjuk. Mindenesetre, ha beérik mindkét walesi középpályás tehetségem, akkor 10-15 évig nem lesz sok gondom. Bár lassan örülnék egy csatártehetségnek…

 

Hát ennyi minden történt az idén!:)

 

Sok sikert nektek, köszönöm, hogy elolvastátok…

 

A következő cikkem már a Premier League újoncaként írom meg nektek…

 

By Léhi

 

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr522176511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása