Seria B : félidő

Berrick 2010.07.08. 07:51

 

 

Elérkezett a december és a Seria B szezonja az idény felénél tart.

Mondhatni szép teljesítménnyel a tabella közepén helyezkedik el a kieső helyre jósolt csapatunk.

katt a nagyobb képért.

 

A csapat viszonylag jól tartja magát, bár a kezdeti lendületből jelentős visszaesés lett a szezon közepére. Sajnos sorba jöttek a vereségek és a döntetlenek. Medina megsérült, ami igen nagy csapás számunkra, Guidettei most épült fel még nincs 100% os állapotban.

Volt olyan meccs, amikor a tartalék csapat csatárai voltak a kezdők, mivel aki nem volt sérült az éppen a korosztályos válogatottnál játszott.

katt a nagyobb képért.

 

 

A védelem nem bírja a nyomást és a Medina kivételével, sajnos nem megy a góllövés  csapatnak. A kapott gólok 90 % -t az utolsó 15 percben kapjuk hiába a csere, frissítés.

Valami baj van a taktikával, de sajnos még nem jöttem rá micsoda. Sem Sergi sem Correa nem hozza a tőle elvárható szintet, és ez főleg a játék képén látszik meg.

 

katt a nagyobb képért.

 

Söderberd nem találja a helyét, iszonyatos potyákat szedett be, kénytelen voltam Szalmára visszatérni, aki azonban kellemes meglepetést okozott, a vereségek vagy kapott gólok nem rajta múltak. 

A vezetőség elégedett, hiszen nagyon jó helyen vagyunk jelenleg, és ha még pár pontot összeszedünk, el is kerültük a kiesést. Viszont én úgy érzem, sokkal több van ebben a csapatban, csak valami nem stimmel. Hamarosan rá kell jönnöm a megoldásra, különben a morál nagyon megcsappan, és ez még komolyabb játékbeli problémákat okozhat.

 


Címkék: carrarese

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr922130360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.07.08. 17:23:56

Na csak így tovább!:) Azért a Parma kivételével, a "nagycsapatokkal" ledöntetleneztél, ami azért nem rossz!
Sergi meg csak nem lehet olyan csapnivaló, a második legjobb az átlagteljesítménye, itt már keményebben levédekezik a TKP-kat. Probáld meg, hogy szabad kezet adsz neki, tehát elkóborolhat a helyéről...(ha még nincs megadva neki)Úgy nehezebben követik le a VK-k vagy a VKP-k...

Berrick 2010.07.09. 08:12:11

@Léhi: Köszi
Sajnos Sergi már olyan szabad hogy ennél szabadabb már nem is lehet :-)

binike 2010.07.13. 08:40:14

pár hónapja jegeltem a játékot, (más elfoglaltság miatt. elkezdtem folytatni amit befejeztem de nehezen rázódok vissza :D
örömmel látom hogy egyre többen csatlakoztak hozzád :)

Berrick 2010.07.13. 10:10:49

@binike: Így van sok képzett manager jött és próbáljuk így megosztani a tapasztalatokat. Sok szerencsét a továbbiakban
süti beállítások módosítása