Facebook oldaldoboz

Látogatók

Wrexham : Angol Bajnokság 3.3 Final Solution

Berrick 2010.07.07. 08:16

Bye-bye Championship – Az idénynek vége

Féltávnál fejeztem be a legutóbbi cikket, hát akkor nézzük mi történt a második félévben. Nem akarok túl sokat írni, mert ide már van képem. Tömören tartottuk a magunkhoz képest jó formánkat és a lépést a Bolton-nal és a ’Boro-val. A ’Boro biztosan vezette a tabellát és közben a Bolton is megelőzött. A csúcspont a 31.-32. forduló volt, amikor az első helyről várhattam a folytatást, de ott egy kicsit ”belassult” a csapat, addigra már a nyakamon volt a Bolton viszont a Middlesbrough kiszállt a versenyből, mert kapott egy 10 pontos levonást (valószínű az adósságok miatt). Onnan viszont nagyon nyögvenyelős lett az idény, felesleges döntetlenek, pár vereség becsúszott, egy fordulóra még a ’Boro is megelőzött. De a végére Daniel Aquino megtalálta a góllövő cipőjét és végül is simán hoztuk a második helyet. Ezzel a klub történetében először PL résztvevő a csapat méghozzá egyenes ágon.

 

Tabella:

 

katt a nagyobb képért.

 

(23.-24. helyen a Gillingham és Charlton Athletic található)

 

Liga Kupa:

 

 

A kupákban még mindig nincs szerencsém, már a Walsall-al is megszenvedtem és utána a Norwich ki is vert a kisebbik kupából.

 

FA-Kupa:

 

 

A nagyobbik kupasorozatban sem alkottam valami fényeset, a Bolton-on meglepő módon simán átléptem, de a jóval erősebb Everton simán megállított. Ezen javítanom kell…

 

Keret:

 

katt a nagyobb képért.

 

katt a nagyobb képért.

 

(átlagteljesítmény szerinti van a sorbarendezés)

Neill Collins idén is a húzóemberek közé tartozott, sajnos az utolsó 5-6 fordulóra kidőlt így azokat nélküle vívtuk meg. Viszont kellemes meglepetés volt Bostock játéka TKP K poszton, egy kicsit durván játszott(lapok), de a teljesítménye magáért beszél. Leigh Griffiths jó kezdés után sajnos erősen visszaesett, a második félévben 3-5 gólt rúgott össz-vissz, de még ezzel is jó teljesítményt nyújtott. Daniel Aquino pedig pont az idény végére talált magára, a góljai 50-60%-át az utolsó 10 fordulóban szerezte. Rajtuk kívül Gordon Wilson teljesítménye szembetünő, nagyon szépen beilleszkedett idén és Collins-al hatékonyan állták az ellenfelek rohamait. Az ifjú Robert Jones idén nem kapott annyi szerepet kezdőként, mint tavaly, de jó teljesítményt nyújtott és egyre több a kérője, már az MU és a Chelsea is bepróbálkozott nálam.

 

Hát ez volt a 3. idényem a Championshipbe, nem mondom, hogy az utolsó, mert nem tudom mi vár rám a Premier League-ben.

Még jön egy ráadás cikk, amiben a díjakról, pár adatról és egy újabb ifjú csillagról fogok beszámolni…

THE END

Köszönöm, hogy elolvastad…

 

By Léhi

 


Címkék: wrexham

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr982125444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.07.07. 18:08:02

ugyancsak köszi...
süti beállítások módosítása