Seria B : átigazolások

Berrick 2010.06.24. 08:00

Lassan elkezdődik a Seria B idénye is. Most már sokkal nehezebb dolgunk van mint eddig, úgy gondoltam jelentős változásokat kell eszközölni a csapatnál. Mivel a klub gazdasági helyzete nem engedte meg, mindössze 9 ezer lett az átigazolási keret, viszont majdnem 10 ezerrel nőtt a fizetési összeg, így sikerült jelentős pénzt játékosokra költenem.

És akkor lássuk kik mentek és kik jöttek :

katt a nagyobb képért.

 Több, tavaly még meghatározó embert adtam el, így Casanova, Manassero és Guidone is távozott a csapattól. Mellettük több olyan játékos volt, aki eligazolt vagy kölcsönbe ment a jobb fejlődési lehetőségek reményében.

katt a nagyobb képért.

 Aboagye -t már 16 éves leigazoltam, de csak most került a csapathoz, remélem fejlődése megéri a 2 évnyi várakozást.

katt a nagyobb képért.

 Correa a Lazio csapatától került szabadlistára. Tökéletesen használható a középpálya közepén 3 poszton is. Mivel szeretem ha több taktikai terv közül választhatok, ezért érkezése jelentős erősítésnek számít.

katt a nagyobb képért.

 Hussain-ra, a figyelőim egyike hívta fel a figyelmet és a próbajátékon is jól teljesített. Nem utolsó sorban ifi válogatott, és 18 évesen kellemes kezdő tulajdonságokkal rendelkezik. Várom hogyan fejlődik, rotációs rendszerben lesz majd lehetősége játszani.

katt a nagyobb képért.

  A csatársorból két ember is távozott, így szükség volt megfelelő utánpótlásra. Medina Chile válogatottjában kap szerepet rendszeresen, és vele sikerült a megerősíteni a csatársor magasságát is, végre lesz esélyem, sikerrel befejezni egy egy beadást. 

katt a nagyobb képért.

Kapus poszton sajnos kicsit gyengén állunk. Szalma jól teljesített az előző idényben, de a B osztályban már nem tudom megállja e majd a helyét. Mivel igazán klasszis kapust nem sikerült a csapathoz csábítani, pedig mindent megpróbáltam, ezért érkezett Söderberg. Remélem gyorsan fejlődik majd. 

 

katt a nagyobb képért.

Rossi átadólistán volt a Sampdoria csapatánál, így sikerült a majd 1 M értékű játékost olcsón megszerezni. Jól használható középen és a bal szélen is. Mivel a bal hátvéd pozíció hiányos volt, így ő nagy erősítés, bár a támadásokban nem olyan aktív, ezért a taktikai utasításokat is másképp kell beállítani ha Rossi játszik a szélen. 

Egy probléma már most látszik, pedig még el sem kezdtük a bajnokságot. A Fiatalok közül nagyon sok ifi válogatott van, és ahogy a csapatot, szerencsémet ismerem, tele leszünk majd sérülttel. Azokon a játéknapokon, amikor sokan válogatottnál tartózkodnak, és sérültünk is lesz bőven, még nem tudom ki fog játszani, de majd igyekszem kitalálni valamit, mert az ilyen meccseken mehet el a tisztességes helyezés.

 


Címkék: fm10

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr132102903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2010.06.24. 09:19:31

általában úgy szokták rendezni a bajnokikat, hogy ne legyen ebből gond...
Legalábbis nekem idáig nem volt gondom abból, ha pár alapember elment a válogatotthoz, mert akkor nem rendeztek bajnokit!

Medina és Rossini nagy fogás, a többi majd kiderül...

Berrick 2010.06.24. 09:25:58

@Léhi: Most futottam bele egy ilyen esetbe sajnos :-( ezek az olaszok senkire nincsenek tekintettel.

Léhi 2010.06.24. 10:23:45

Hát az szopacs!:S

Léhi 2010.06.24. 23:05:00

nem témába vág, de a Team's-nél nem akarod lecserélni a címereket?:)

Berrick 2010.06.25. 06:54:33

@Léhi: De igaz már nézegettem valamelyik nap és igyekszem is csak hát az is idő. :-) meg hát lusta is vagyok .....
süti beállítások módosítása