KTE - II.idény - Igazolások

Berrick 2013.08.12. 10:00

kecskemet.jpg

Készüljünk akkor az új idényre. Bár anyagi lehetőségeink kissé korlátozottak, mindent meg fogunk majd tenni, hogy erősítésekkel bővüljön a csapat.

Első körben azonban beszéljünk a távozókról is, összesen 10 játékostól váltunk meg az idény kezdete előtt. Hullám és Vukasovic volt meghatározó az első csapat számára, a többiek pedig főként a cserepadon vagy a B csapatban kaptak csak szerepet.

out.jpg

Az hogy a fenti játékosokat elengedtük igazából nem tartom nagy veszteségnek, viszont ismerve a sérüléses statisztikánkat, az amúgy is rövidke csapatunk most még jobban megritkult.

Az új emberek tekintetében azt szerettem volna elérni, hogy stabil, minőségi és több poszton is bevethető játékosokkal tudjuk bővíteni a keretet. Az anyagi lehetőségeink miatt, egyenlőre csak ketten érkeztek, de azt hiszem velük többet érek mintha a B csapatba igazoltam volna játékosokat.

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.

Bár más most vannak sérültjeink, csak a jó kezdésben tudok reménykedni és abban, hogy a két hiányposztra még tudok szerződtetni játékost, a hátralévő három hétben.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr435453868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása