FM2015 - Charlton - Igazolások 2.

Berrick 2014.11.12. 10:00

Charlton460.jpg

Dolgozunk, dolgozunk de még minden képlékeny. A taktikám még nincs kész, mivel amit én szeretnék játszatni, arra nincs minden posztra megfelelő játékosom - igazolni pedig nem egyszerű- amire meg elég lenne a csapat létszámban és minőségben azt nem látom sikeresnek egy egész idényen keresztül. Erre még rátesznek olyan dolgok hogy a legbiztosabbnak tűnő védő, hibát - hibára halmoz és két meccsen két öngólt szerez.

Figyelembe véve az elvárásokat, ismét két fiatalt igazoltam akik segíthetnek minket a sorozatos terhelések alatt.

bobal.jpg

Iago.jpg

Csak Bobál Gergelyt vásároltam nagyobb összegért, mint az értéke, de tartják annyira tehetségesnek hogy megéri a 300e font összeget, a cserepadról beszállva is van esélye hogy gólokat szerezzen. 

Iago nem tudott megegyezni a Lugo csapatával a fizetéséről így viszonylag könnyen sikerült megszereznem. A támadó szekcióban minden poszton bevethető, nekem pedig most ilyen játékosra van a leginkább szükségem. 


Címkék: fm15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr606884203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása