Facebook oldaldoboz

Látogatók

Yeovil Town FC: Információk

Berrick 2013.11.05. 08:00

logo.jpg

Kezdjünk neki egy rövid ismertetőnek:

Vegyünk egy kis klubbot, amelyik éppen most jutott fel az Angol Championship küzdelmeibe. Mint minden frissen feljutott csapat, a miénk sem számít nagy esélyesnek az új szezonban, annyira nem, hogy az utolsó, egyben kiesőhelyre soroltak minket. 

A feljutásban 5 kölcsönjátékos segítette a csapatot, de most is azt gondolom, hosszabb távon nem lehet csak ezekre, a játékosokra építeni.

A pénzügyi helyzetünk stabil nem lesz gond, mondjuk nem mérhető egy stabil második ligás csapathoz, de a + 30 ezer font fizetési keret rugalmas és módosítható. Más kérdés, hogy egy ilyen kis csapat mennyire lesz majd vonzó, a nagyobb kaliberű játékosok számára. És még folyik az átigazolási időszak addig is pár érdekes információ a csapatról:

katt a nagyobb képért.

katt a nagyobb képért.


Címkék: fm2014

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr225614863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása