Facebook oldaldoboz

Látogatók

KTE - II.idény - Bajnokság

Berrick 2013.08.15. 10:00

kecskemet.jpg

Bár remekül kezdtünk a nemzetközi sorozatban, időközben a hazai bajnokság is megkezdődött és ez természetesen kiemelt figyelmet kell, hogy élvezzen a csapatnál. A tavalyi jó szereplésünket szeretnénk megismételni, hogy úja kijuthassunk majd Európába.

merk.jpg

Sajnos a rajt nem úgy sikerült, ahogy képzeltem, mindössze 5 pontot szereztünk négy meccsen. Ami ennél is bosszantóbb, hogy a mutatott játékunk is meglehetősen szétszórt és rendezetlen.

tab.jpg

A fentiek ismeretében nem meglepő tehát, hogy mindössze a 9. helyen várjuk a folytatást, ez pedig nem kis bosszúságra ad okot nekem.

katt a nagyobb képért.

A EL. meccseken nyújtott teljesítményeknek nyoma sem látszik a csapaton, hiába alkalmazom a rotációt, ebben az évben valahogy nem jön ki a lépés a bajnoki meccsekre. Eddig a jól bevált meglepetés cserék sem hozzák a tőlük várt eredményeket és még a jobb oldalra is kellett igazolnom új játékost, Szakály Dénes személyében.

Megpróbálom kicsit felrázni a csapatot és bizonyos játékosokra több terhet rakni, mert ez így hosszabb távon kevés lesz, az pedig nekem nem elég.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr115461257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása