Facebook oldaldoboz

Látogatók

KTE - II.idény - EL 1. selejtező

Berrick 2013.08.13. 10:01

siauliai.gif

Megvolt az Európa Liga sorsolása és elsőre egy Litván csapatot a Siauliai együttesét kaptuk ellenfélnek. Mivel már az első selejtező körben pályára kellett lépnünk és az ellenfelünk is teljesen ismeretlen volt számunkra, így nem kis izgalommal vártuk az első meccset hazai környezetben.

katt a nagyobb képért.

Bár edzőmeccset, csak egyet játszottunk a nemzetközi szereplés előtt és fizikálisan sem voltunk teljesen felkészülve, igen közönségszórakoztató és eredményes mérkőzést sikerült játszanunk. A csapat teljesítménye, azon kívül hogy nagyon impozáns volt, a továbbjutás kérdését is eldöntötte, 90 perc alatt.  

katt a nagyobb képért.

Idegenben is sikerült jó formát mutatnunk és újabb nagyszerű győzelmet arattunk, ráadásként ezen a meccsen már több cserpados játékos is szerepet kapott a kezdőben, sőt a fiatalok közül is kerültek be páran.

Az idényt ennél jobban nem is kezdhettük volna, de figyelnünk kell és nem szabad elbízni magunkat, mert abból komoly problémánk lehet. Izgatottan várjuk tehát a következő kör sorsolását, ahol újra szeretnénk győzni és 80 ezer fontot hozni a csapatnak. 


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr315455881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása