Facebook oldaldoboz

Látogatók

KTE - Phoenix Mecano - A Vége

Berrick 2013.08.09. 10:00

kecskemet.jpg

És akkor el is érkeztünk az első bajnoki idényünk végéhez. Most sem volt egyszerű a befejezés, hiszen a csapatra eddig is jellemző sérülés hullám, az utolsó meccseken sem kímélt meg bennünket.

vmerk.jpg

Az utolsó hat mérkőzésen, mindössze 4 pontot szereztünk csak, ez pedig igencsak gyenge teljesítmény. Mivel az utolsó meccsünket is elvesztettük az ETO csapata ellen, ( hazai pályán ) így lemaradtunk a másod helyről.

vtab.jpg

Minden esetre az idei teljesítményünk a harmadik helyre elég volt és ez magasan a szezon előtti elvárások feletti eredmény. Ezzel a helyezéssel, az Európa Liga következő évi kiírásában indulhatunk, ami szerencsével nagy lehetőség lehet a csapatnak.

katt a nagyobb képért.

Vannak természetesen kiemelkedő teljesítmények a csapaton beül, de ez különösebb elismerést a bajnokság kereteiben nem ért senkinek. Egyedül Rekish került be az év csapatába, mégis, csapatként működve sikerült megszereznünk a harmadik helyet. 

Ha végigvesszük azt a sok sérülést ami hátráltatott minket akkor akár jobban is végezhettünk volna de így is elértük a nemzetközi szereplést és 1,1 millió profitot is bezsebelt a klub.

Ebből az összegből 335 ezer fontot kaptunk átigazolásokra, de a fizetési keretet nem növelték. Ebből kell gazdálkodnunk majd az új idényre készülve, bár én már annak is örülnék, ha nem kellene majd megint 6 sérülttel kezdenünk ez első meccsen.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr745452860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása