KTE - Phoenix Mecano - A végéhez közeledve

Berrick 2013.08.07. 10:09

kecskemet.jpg

Pár mondatban foglaljuk akkor össze, hogyan is sikerült a elrajtolni a csapattal a tavaszi szezonban. Pár vegyes eredménnyel zárult barátságos mérkőzés után, egy kissé felforgatott kerettel és új taktikával vágtunk neki, az újabb bajnoki meccseknek.

Az érkezők mellett Mohl Dávid kölcsönbe, még Savic végleg távozott a csapattól, rajtuk kívül két, a B csapatban tartózkodó játékostól váltunk meg, de azt hiszem, minőségi cserék történtek bizonyos posztokon.

kmerk.jpg

A Honvéd legyőzésével, 5 meccses veretlenségi sorozat kezdődött, mely 13 pontot és a tabellán első helyet hozott a csapatnak. 

ktab.jpg

A új taktika úgy látszik jól működik és Bödének is sikerült megtalálnom a posztját, középsó támadó középpályásként. Visszavont csatárként életveszélyes az ellenfél védelmére, a bal oldalon Rekish, a jobb oldalon Nagy segíti a támadásokat, nem kis eredménnyel.

katt a nagyobb képért.

A kapus, a védelem és a középpályások is remekelnek, elöl pedig ott van Osváth, aki minden esetben képes egy váratlan húzásra, de a szerzett 12 gólja, azt hiszem önmagáért beszél.

Jó formában vagyunk, most ezt kell megőriznünk, ha a félidőben felülírt elvárásokat szeretnénk teljesíteni.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr215446747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása