KTE - Phoenix Mecano - Félidő

Berrick 2013.07.30. 10:00

kecskemet.jpg

Elérkeztünk máris a félidei eredmények elemzéséhez, nézzük tehát, hogyan is sikerült teljesíteni, az ősz folyamán.

Kicsit ismerve a Magyar csapatokat, az biztos volt, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Vidi, DVSC, Honvéd, ETO négyes, alapból nagyon komoly játékerőt képvisel és a többiekről már ne is beszéljünk.

fmerk.jpg

A jól sikerült rajtot, még jobban tudtuk folytatni, a kisebb hullámvölgyektől eltekintve, sok meglepő és számunkra különösen kedvező eredmény született.

ftab.jpg

A téli szünet előtt remek pozícióban, a harmadik helyen várjuk majd a tavaszi folytatást. 5 pont az előnyünk az 4. helyzettel szemben és csak két pontra vagyunk az éllovas Videotontól. Szoros a mezőny, de semmi sem lehetetlen.

katt a nagyobb képért.

Sajnos sérülések szempontjából nem állunk a helyzet magaslatán és kezdem már nagyon unni, hogy a csapat soha nem teljes. Az edzéseken és edzőkön is állítottam már, de egyenlőre ez sem segített, remélem a téli szünetben sikerül mindenkinek meggyógyulni és egyszer végre válogathatok, hogy melyik poszton ki játszik.

Sok a jó teljesítmény, de lehetne jobb is, pl: Rekish-nek sok idő kell mire beleszokik a magyar közegbe, ez pedig meglátszik a játékán is, már amikor nem sérült.

Minden esetre jobban állunk mint vártuk azt az idény kezdetén, így bízunk a sikeres folytatásban.


Címkék: kte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr295429926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása