Facebook oldaldoboz

Látogatók

NBI : Siófok Információk

Berrick 2012.11.12. 11:08

1_logo.jpg

Akkor vágjunk is bele, kezdetnek egy kis játék és csapat információ. Rengeteg minden változott a játék keretein belül, mind formailag, mind technikailag. Különösebben nem emelnék ki semmit, aki majd játszik rájön ezekre az újításokra. Az biztos, hogy sokkal több interaktív rész került be a játékba és nagyobb lett mindegyik beszélgetésnek nagyobb lett a jelentősége.

A formai változásokat nem minden esetben egyszerű megszokni, de nem is lehetetlen, a meccsképernyő nagyon tetszetős, az egész sokkal valóságosabbnak tűnik, nagyon élvezhető.

Optimalizálva lettek a bajnokságok is természetesen a miénk nem éppen a legrangosabb, ennek azért jelentős hátrányai is vannak az igazolási lehetőségekre. Mindezek mellett a játék kezdete előtt, belenyúltam az adatbázisba és kivettem az EU játékosok közül az afrikai nemzeteket. Így megpróbálom megelőzni a beáramlásukat, és remélem, hogy 2-3 idény múlva is lesz magyar játékos a kezdőcsapatokban. 

És akkor néhány információ a csapatunkról:

katt a nagyobb képért.

A csapatot, a kezdeti erőviszonyok alapján a kiesők közé sorolták, ami nem meglepő még akkor, sem ha vannak reményteljes játékosok a keretben. 7 kölcsönjátékos is a keret tagja, ezek visszaküldésével és a kezdéskor kapott fizetési kerettel, elég nagy mozgásteret kaptam az új igazolásokra.

A fentiek tekintetében igen nehéz azért igazolni, illetve meghatározó játékosokat szerződtetni. A légiós korlátozás miatt igen nagy a kereslet a tehetségesebb magyar játékosokra, így nagyobb a verseny értük, illetve az eladási áruk is jelentősen megemelkedett.

A helyzethasonló az edzői szinten is, figyelembe véve a tréning rendszer teljes átalakítását és kezelését, rajtuk nagyon sok múlik majd. Az új rendszerben sokkal több figyelmet kell majd szentelni az edzésekre, hiszen az adott héten, lazán eldönthetik majd egy összecsapás eredményét.

Az már az első két edzőmeccsen látszik, hogy nagyon okos lett az ellenfél és nem lesz egyszerű győzelemre vezetni a csapatot. Ha valakinek nem találod, meg a helyét a pályán az azonnal meglátszik a teljesítményén. Ugyanez igaz a morálra is, a régebbi verziókban, ha valakinek már középszintű volt a kedve az tudott jól játszani, nem igazán számított milyen formában van az adott meccsen. Most azonnal hibázik ilyen esetben, ha rossz a fizikális állapota láthatóan gyengébben játszik. Viszont ezek kiküszöbölésére sokat segít a meccs alatt kapott asszisztensi tanács, és a képernyőn állítható információs ablak.

A lényeg tehát hogy olyan csapatot sikerült választanom, amiben nagy lehetőségek vannak, de nagyon sokat kell és fogunk is küzdeni majd azért, hogy legalább a kitűzött célokat sikerüljön megvalósítani.


Címkék: siófok football manager 2013

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr784902907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhi 2012.11.12. 18:11:22

Üdv Uram!:)
Sok sikert, nem lesz egy egyszerű menet az biztos!:)

Berrick 2012.11.18. 10:34:49

@Léhi: KÖszönöm , majd meglátjuk:-)egy biztos a meccsmotorba meglehetősen belepiszkáltak , és az ellenfelek is okosabbak lettek ...
süti beállítások módosítása