ZTE : Idény vége

Berrick 2011.11.29. 08:24

Befejeztük hát az első idényünket, mindenképpen a várakozásokon felül tudtunk teljesíteni. Mondjuk nem volt nehéz, hiszen a média szerint kieső helyen kellett volna végeznünk, de hála az új igazolásoknak, a stabilan megtartott jó teljesítményeknek köszönhetően azért másképpen alakult a helyzet. 

Az utolsó 3 meccsen már felszabadultan tudtunk játszani, hiszen az eredmények alakulása miatt, a Paks és DVTK ellen megszerzett 4 pont is elég volt a csapatnak, a bajnoki címhez.

Jövőre tehát a bajnokok ligája selejtezőben indulhatunk majd az, köszönhetően a most megszerzett első helynek. A rúgott gólok tekintetében mi voltunk a legjobbak és azt kell, mondjam a védelem is kitett magáért. 

katt a nagyobb képért.

Íme, akkor egy statisztika, ami csak az idei bajnoki teljesítményeket mutatja. Louis hatalmas fogás volt a klubnak, de azt hiszem, egyetlen igazolásomra sem lehet különösebb panasz. Mindenki tette a dolgát ezért juthattunk el az első helyre. 

katt a nagyobb képért.

A téli időszakban érkezettek is kellemes meglepetést nyújtottak, lassan beilleszkednek a csapatba, megnövelve ezzel a jól játszható taktikák számát. A fiatal brazil csatártól is sokat remélek, Gleisson tehetséges azt gondolom, van jövője nálunk:  

Többektől, több fórumon is hallottam a játék kifejezetten a magyar bajnokság nehézségeiről, illetve hibáiról. Igen vannak érdekes dolgok, például a játékosok pénzbeli értéke nem hogy nőtt volna, hanem még esett is több helyen. Az is látszik, hogy a csapat, játékosok és edzők megválasztásánál nem nagyon veszi figyelembe a játék ki milyen helyezést ért el. És természetesen az igazolásoknál is lesznek bajok kevés játékos csábítható a magyar bajnokságba, azok is főként észak-afrikai országokból drága fizetéssel.

Természetesen régen is megvoltak ezek a problémák a régebbi verziókban és akkor is ez adta ennek a bajnokságnak a szépségét. :-)   


Címkék: zte footballmanager2012

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfm.blog.hu/api/trackback/id/tr653407782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása